Notulen overleg met Ymere 13 december 2012

Hierbij een kort puntenverslag van het gesprek dat wij (Kim Zichem, Judith v.d Akker en Clemens Boon) met Ymere hebben gevoerd

– Er staat geen groot onderhoud op de agenda. Op dit moment is het ook niet duidelijk wanneer dat wel zou kunnen, het is namelijk afhankelijk van budget en ernst van de problemen aan de woningen. Er wordt nu wel, door een extern bureau, gekeken of onze fundering en buitengevels in orde zijn en dit staat in het teken van de toekomstige verkoop van de woningen.

– qua ongediertebestrijding: muizenplagen etc. vallen niet onder de verantwoording van Ymere, welk kan worden gekeken naar het meer kiervrij maken van de trapportalen waardoor ongedierte minder vrije doorgang krijgt.

– Over verlichting van een aantal portieken op de Amstelveenseweg: Ymere bekijkt de mogelijkheden om in die portieken een lichtje aan te leggen.

– Sommige ramen aan de achterkant zijn niet zelf schoon te maken. In dit geval kan de glazenwasser voor rekening van Ymere vallen, dit hebben ze bevestigd. Ze willen alleen wel eerst in de woningen komen kijken of dit werkelijk zo is. Hiervoor was een afspraak gemaakt maar die is niet doorgegaan (vanuit onze kant). Belangrijk is het wel, dus er moet zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak worden ingepland. Het blijft raar dat ze eerst willen komen kijken, ze zijn nu in diverse woningen geweest de afgelopen weken.

– Voor het markeren van onze woningen met DNA en zo het keurmerk veilig wonen voor ons gehele blok was geen bezwaar.

– Feesten, goede ideeen etc daar heeft Ymere ook een speciaal potje voor. We kunnen het idee indienen en hebben daar speciale folders voor meegekregen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *